Generația lui John-impresii

Ce pot spune.. A fost foarte tare!

Înainte de a începe emisiunea, eu și Andrei am purtat o discuție cu John despre noi, încă de atunci mi s-a părut de treabă, după ceva timp a trebuit să urcăm pentru a începe înregistrarea emisiunii. Totul ok până când ni s-a spus că trebuie să începem :)) Atunci m-am simțit emoționată. Din păcate, așa am fost până spre finalul emisiunii, atunci începusem să mă obișnuiesc cu atmosfera, întrebările, și la final nu îmi venea să cred că se terminase așa repede. Însă tot ce e frumos trece repede, nu?

La început nu credeam că se va mai termina, însă când s-a terminat..pur și simplu nu îmi mai venea să plec. Chiar a fost foarte faină tema aleasă, din punctul meu de vedere. Mă bucur că John m-a ajutat când aveam nevoie, în timpul emisiunii, e un tip foarte ok, și nu spun asta doar pentru că o să citească articolul, pur și simplu mi-a lăsat impresia asta și prima părere contează mult. Cel mai mult apreciez că este direct, e sincer. 🙂 Deși nu voi mai putea participa la emisiune, pentru că asta este politica (nu se aduc de două ori aceleași persoane), sper să păstrez legătura cu el.

După emisiune începuse chiar să îmi placă locul, aș fi vrut să ”mă plantez” pe canapea, și să rămân acolo :)) Atât de bine m-am simțit, chiar dacă am părut tensionată în timpul emisiunii.. John încerca chiar și în timpul acela să ne facă să ne simțim cât mai confortabil. Per total, când m-am uitat și eu la emisiune, nu mi s-a părut chiar atât de rău. Atât de :)) Totuși, ținând cont că a fost prima dată când am participat la o emisiune, a fost chiar bine :). De acum nu mai am de gând să dau vina pe mine, să mă descurajez, pentru că am ajuns aici, am făcut destul de multe lucruri pentru vârsta mea, nu totul iese bine din prima, de aceea e bine să nu te oprești niciodată din a descoperi lucruri noi, cu fiecare greșeală pe care o faci, înveți ceva nou. Și noi, oamenii, trăim ca să învățăm. Nu trebuie să ne simțim descurajați când primi comentarii negative, trebuie să ne gândim că nici acei oameni care ne critică nu s-au născut învățați, și ei au primit la rândul lor păreri negative, și asta i-a ambiționat să continue. 

Totul în viață depinde de deciziile noastre. Depinde doar de ce îți dorești, de aceea chiar trebuie să fii atent la asta, ca mai târziu să nu regreți. Din păcate regretele nu schimbă cu nimic trecutul. Trecutul e trecut, trebuie să trăiești în prezent și să îți faci planuri pentru viitor.

Mă bucur foarte mult că am putut participa, a fost o altă lecție frumoasă din viața mea, pe care nu o voi uita. Și peste ani mă voi uita din nou la emisiune, și o să văd că timpul a trecut în favoarea mea, că am progresat. Sper să am realizări din ce în ce mai mari odată cu trecerea timpului, pentru că cel puțin simt că anul ăsta a început bine și va continua așa. 🙂

As I said, carpe diem! Have fun and live your life as you want. 🙂

12571228_1099149543451386_1417010948_n (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s